TV online kanaal van de Jehova's Getuigen

De JW Broadcasting is het belangrijkste officiële video/TV kanaal voor de leden wereldwijd. Het is geen informatieve maar een mind-control en propaganda kanaal voor leden. Veelal zien we sinds 2015 de huidige Leiders voorbij komen en hun helpers. Geen enkele inbreng is mogelijk, vragen stellen , dialoog en vrijheid van mening is geheel taboe. Er wordt ingespeeld op de emoties van de leden door "fantastische ervaringen" met veel drama te brengen. 

U kan het vinden op de www.jw.org website.

Men poogt maandelijks een gekleurde plaat voor te houden aan de leden dat alles onder controle is van hun "Jehova" . Schrijnend is dat vele belangrijke informatie nooit naar voren komt zodat we kunnen zeggen dat deze 8 Leiders een verachtelijke valse misleidende 'slaaf' waren zonder spijt. Ook dat ze de Bijbel misbruiken voor hun eigen religie is niet iets vreemds want dat doen kerken toch ook.

Het Wachttoren Genootschap is een typische topdown organisatie zonder een doorleefd geloof van leden.

Ook stuitend is dat de helpers van deze 8 Leiders zich laten (mis)gebruiken hiervoor. Maar goed baantjes op het pluche is wat om te handhaven voor hun eigen ego.

Jan Hoekstra