Dit laat Het Genootschap u geloven, mensen in de hemel op tronen en uitzicht op een bolle planeet aarde. het is werkelijk lachwekkende fictie.

Bij deze religie is een 2 klassen denkbeeld waarbij een relatief klein deel van haar leden claimen een "hemelse hoop" te hebben en ook tot de 144.000 klassen behoren uit het boek Openbaring. De rest, wat het overgrote deel is , heeft dan alleen hoop op leven op aarde volgens Psalm 37:11,29.

Het aantal leden wat claimt deel uit te maken van de "hemelse klasse" is momenteel ongeveer 18.000. De rest is een 8.4 miljoen leden die zouden behoren tot een unieke groep die de aarde gaan bezitten volgens hun leer.

Het Bestuur van deze religie claimt dat zei tot de "gezalfde hemelse klasse"behoren en daardoor bij "volbrenging" aardse loopbaan opgenomen worden in de hemel....

Als oprichter van deze website is mijn overtuiging dat NIEMAND van hun naar de hemel gaat waar God en nog steeds Jezus woont. Uiteraard is het hele Helio Centrische Model van de aarde een farce met alleen maar 500 jaar propaganda en leugens welke Het Genootschap dankbaar gebruikt voor hun zogenaamde 'wonderbare werken'.

Er is geen enkele redelijke uitleg te vinden in de Bijbel dat mensen worden beloond om in de hemel gaan te wonen. Ook Jezus beloofde zo iets nooit. Jezus was wel de eerste mens, na zijn opstanding uit de doden die werd uitgenodigd naar de hemel te gaan, als enige.

Jan Hoekstra, Bijbel onderzoeker