The Watchtower Society was invested in the German branch of Ford Motor. In 1943, their investment was worth $597,595 ($8,363,677.95 in today's value - over 8 million!). OC

Deze religie investeert zonder mede weten en uitleg aan de leden in bedrijven en filmen van Hollywood

Inkosten&uitgaven religie

Investeringen door Het Wachttoren Genootschap via Hedge Funds. Uw geld gaat naar grote bedrijven

Een belangrijk onderwerp in de moderne tijd is hoe wordt alles gefinancierd bij deze religie. Hierin trachten wij zoveel mogelijk informatie op te vragen omdat wij persoonlijk geen boekhoud gegevens krijgen van het hoofd of bijkantoor te Emmen, Nederland.

01)Wat bekend is dat deze religie jarenlang geld investeert door hun eigen Hedge Fund genaamd HIENRIETTA RILEY  & Watchtower Bible and Tract IncorporationMiljoenen worden geïnvesteerd in bedrijven als Monsanto, tabac , leger , Hollywood en Boeing  ! Is dit schokkerend ? NEEN want indien u nog gelooft dat deze religie uit de bron van God is dan is het goed nieuws dat het niet zo is , want God heeft geen Hedge Funds nodig. Of wel ?

02) Men bezit 80.000 onroerend goed stukken wereldwijd en kunnen dit elk moment te koop zetten of verkopen. Er worden momenteel vele Koninkrijkszalen verkocht bij de opkomende economische prijzen in onroerend goed. Dit zal ook in Nederland plaats vinden. Veruit de meeste gebouwen zijn gebouwd door vrijwillige leden en vaak ook nog op hun kosten. Geen 1 lokale lid kan zich beroepen op hun eigen gebouw waar ze samen komen,wekelijks.

Verder is het mij onbekend hun boekhouding van de twee belangrijkste bedrijven die ze beheren. Mocht u als lid dit opvragen dan zult u snel vernemen dat uw vragen niet op prijs worden gesteld.....

Als website maker is het goed om KLOKKENLUIDER te zijn want vele beweringen van Het Wachttoren Genootschap is gewoon misleiding, vals en zeer bedrieglijk. Het Genootschap kan altijd om uw geld en bezittingen vragen maar als u geld nodig hebt moet u maar tot God bidden....zeggen ze !

Jan Hoekstra, onderzoeker

Vragen om geld !

Een bestuurder vraagt om geld van de leden. Ze investeren in bedrijven, kopen aandelen en bezitten 80.000 onroerend goed stukken. recent werden de beroemde hoofdkantoren voor mega bedragen verkocht. Het nieuwe hoofdkantoor en locatie in Warwick(USA) is geheel door onnozele vrijwilligers(leden) gebouwd zodat men geld in de pocket houdt.