Bittere lage niveau van deze religie naar buiten

Kinder misbruik zaken

De media en deze religie

CNN bericht over kindermisbruik zaken

De media wat zegt die over deze religie en hoe wordt de media bezien door deze religie. Laten we dit bezien vanuit het wereldbeeld van deze tijd vooral.

Uit de periode dat ik zelf nog jong was in de jaren zeventig van de vorige eeuw, werden "Jehova's Getuigen" toch vaak als vreemd beschouwt en afstandelijk. Dit ook omdat ze niet meedoen met verjaardagen, kerstmis , politiek en militaire dienst. Mede door de bloed weigering werden ze vaak als extreem bezien. Daarbij kwamen ze eigenlijk alleen in de schijnwerpers door grote congressen waar iets media bij was om het te verslaan. De vredige bijeenkomsten werden vaak beschreven en aankondigingen "Armageddon"

Vaak werden ze dan ook terecht en onterecht weg gezet als "vreemd" .

De huidige situatie anno 2018 is anders daar de media sneller reageert en daardoor wordt de organisatie/religie vaker gedwongen antwoorden te geven bij kindermisbruik zaken, rechtszaken,belasting aanslagen(Frankrijk) en Rusland waar ze verboden werden.

Het huidige Bestuur beschouwt elke media die slecht schrijft of praat over hun religie als "Satan" zijn invloed. Wanneer er een positief bericht is over congressen bijvoorbeeld dan wordt dat met zekerheid verwerkt in hun video's en uitgebracht door JW Broadcasting. Elke negatieve nieuws wordt NOOIT vertoond aan leden of op hun website en beschreven in publicaties.

De Leiders gebruiken zeker de zogenaamde "vervolgingen" van hun leden dankbaar om hierop weer hun zegje te doen dat "Gods volk" wordt vervolgd want de Bijbel heeft dit voorgezegd. Propaganda is en blijft belangrijk voor de religie om te handhaven.

Bij grote zenders als CNN, BBC, FOX etc is er eigenlijk nooit interesse voor deze religie.

De eerste eeuwse christenen hadden een veel grotere aandacht en bereik en alles werd in geïnspireerde Schriften geschreven. Dit gebeurt niet met de 'Jehova's Getuigen"religie en hun leden dus. Hun leiders zijn geen convenant beheerders van Jezus.

Jan Hoekstra, Bijbel onderzoeker

 

 

Kindermisbruik Nederland

Eindelijk wordt Het bestuur in Emmen eens gewezen op dit onderwerp dankzij de politiek