Satan de Duivel

Satan de duivel wordt nagenoeg juist bezien door deze religie en is een afvallige machtige engel die Adam heeft misleid maar ook ons allen in de zonde heeft gezet.

Wel is er een misverstand te melden dat Satan in 1914 uit de hemel is geworpen, dit is onjuist want in 1914 gebeurde er helemaal niets in de hemel. De theorie komt uit de doctrine 1914 dat toen het Koninkrijk zou zijn opgericht in de hemel de engel(waanzinnig) Jezus op de troon kwam te regeren. Dit is een hopeloze blunder van speculaties van Het wachttoren Genootschap.

Dat Satan en of de Duivel een afvallige hoog in rang gevallen engel is is juist wat Het Wachttoren Genootschap vermeldt. De vader van de leugen, dat is hoe Satan wordt genoemd, is ook de vader van Het Wachttoren Genootschap gebleken. Uiteraard zijn de Leiders volledig verantwoordelijk voor de leugens en claims. 

Persoonlijk denk ik dat de Leiders van het Wachttoren Genootschap voor de Duivel werken. De listigheid en propaganda technieken van hun zijn geheel vals, ook hun voorstellingen.

Jan Hoekstra