De komst van Jezus naar de aarde ?

Dat Jezus in 1919 even terug kwam op aarde is te bizar voor woorden. Het boek wat u hier ziet wordt nooit meer gepubliceerd door deze religie.

Ook 1919 wordt stellig genoemd door deze religie dat Jezus terug zou komen op aarde, dan wel onzichtbaar , om Joseph Franklin Rutherford en zijn religie destijds aangesteld over alle aardse bezittingen. Vanaf die tijd zegt men dat Jezus zelf ' de beleidvolle slaaf" heeft aangesteld om geestelijk voedsel uit te delen aan mensen omtrent de "waarheid" . Ook beweert men dat toen de theocratie echt begon bij Dhr. Ruherford en dat Dhr. Russel een soort voorloper was alleen. 

Er is in 1988 een rood boek uitgebracht "Openbaring" en inmiddels is dat boek alweer van het toneel verdwenen door de vele veranderingen die men steeds nadien moest aanbrengen. Hierin wordt ook verwezen naar 1919. Dit Boek uit 1988 wordt niet meer gebruikt gezien de opeenstapeling van verkeerde uitleggingen die niet stroken met de Bijbel ......hoe is dit mogelijk 70 jaar nadat volgens hun Jezus 'onzichtbaar' op aarde was ? Een sprookje dus. Jezus was met grote zekerheid nooit 'onzichtbaar' op aarde in 1919.

Verder kunt u altijd even zoeken naar 1919 bij de www.jw.org website hoe men uitlegt over deze volgende anker datum.

Conclusie : Uiteraard is Jezus NOOIT in 1919 op aarde geweest, even , om Rutherford aan te stellen en of deze religie( toen nog onder "Bible students" )voor voedsel verspreiding van de zogenaamde "waarheid" wat men steeds beweert. Een leugen dus.

Jan Hoekstra

1919 kwam Jezus terug op aarde om deze religie te kiezen ?

Wij delen als redactie niet alle geloofszaken van deze dame maar zien deze video van iemand die goed huiswerk deed over dit.