Schepping of Evolutie ?

De religie gelooft met zekerheid dat alles op aarde is geschapen door de enige Ware God, die ze Jehova noemen ( YHWH ). Ondanks dat ze het N. Copernicus helio centrische model klakkeloos overnamen gaat men niet mee in enige compromis van de evolutie leer.

De scheppingsdagen uit het boek Genesis worden uitgelegd als schepping perioden van niet letterlijk 24 uur per dag , met langere perioden. Zoals de "oogst dag" of "Oordeels dag"niet letterlijk 24 uur hoeft te betekenen.

Heb er video's bij gedaan die zijn uit gegeven door deze religie. Wij zijn tot conclusie gekomen dat de het presenteren van een heelal, universum belachelijk is en niets met Jehova God te doen heeft. Ook is Jezus, de mens, nooit betrokken geweest bij Genesis 1:1 , Psalm 33:6 en Jesaja 44:24

Jan Hoekstra

Idee op aarde

Hier een video van een lid van deze religie die plaatjes laat zien die worden gepubliceerd vanuit Wachttoren Genootschap. Het kan een idee geven op aarde onder Jezus toekomstige regering OP aarde.

De studie Bijbel uitgave leert dat de aarde een "BOL" zou zijn en dat Jezus aartsengel Michael is in de hemel zittende aan de rechterhand van God. Waanzin. Michael is een engel en Jezus is de mens beiden leven in de hemel momenteel als twee verschillende personen.