Heeft God nu een organisatie ?

Eric Wilson kan heel goed alles verwoorden. Er zijn enige kleine verschillen tussen mij en hem maar hij doet zijn video's alles met een 8.5 als rapport cijfer. Kijkt u vooral naar hem.

Zo wil uw Religie het graag presenteren......maar is het waar ?

Het wachttoren Genootschap kan onmogelijk God's organisatie zijn ....

Video voor Fair use

Gerrit Losch en zijn leugens

Weer een voorbeeld hoe de leiders van deze religie gewoon weg staan te liegen. Uiteraard vertrouwt God en Jezus deze harlekijnen niets. Het misbruiken van arme leden is wel zeer zorgelijk, gezien hun onwetendheid

God zijn organisatie op aarde ?

Hoe zou Gods Organisatie zijn op papier ?

Er zijn tientallen geregistreerde INCORPORATIES, VERENIGINGEN, STICHTINGEN die aan elkaar geplakt zijn waarvan de meest bekende zijn :

Watchtower Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania(Incoparated 1884), New Yoirk(1909), New Jersey(1955), Florida(1986) met 4 verschillende Presidenten.

Verder "Christian Congregation of Jehovah's Witnesses incorporation(2000)

Kingdom support services , incoperation(2000)

Van al die tientallen organisaties is Het Besturende Lichaam GEEN DEEL. Elke organisatie heeft zijn President, directie maar de namen van Het Besturende Lichaam staan nergens meer vermeldt sinds 2000. 

Het is vanuit hun propaganda duidelijk dat men alles wil doen om de leden voor te houden dat hun religie uit de bron van God is.

Daarom benoemen ze het wekelijks dat leden in Gods organisatie werken en wonen. Dit heeft als voordeel dat alle verkeerde interpretaties en uitkomsten altijd worden beschermd met de woorden dat dit "Gods zijn organisatie is" of ook wel "de ware religie" .

Het mag duidelijk zijn dat van de 4200 onderzochten bestaande religies en hun claims deze religie wel erg duidelijk aan de leden laat weten dat ze lid zijn van de meest unieke religie op aarde.....

De Leiders beweren dan ook dat hun organisatie "de mooiste is op aarde" !

Opmerkelijk staaltje propaganda is ook wel dat de 8 mannen(leiders) zichzelf claimen dat God en Jezus hun goedkeurde over de belangen op aarde   Er is NUL bewijs hiervoor en daarbij zijn de claims ingegeven uit propaganda en niet berustend op feiten.

Hoe dan ook willen de bestuurders zeggen, tegen de leden, dat zij het vertrouwen hebben van God en Jezus........wat een bizarre leugen zeg. Dat is pure mind-control wekelijks.

Van mijn zijde weet ik dat God bij zekerheid anno 2018 geen eigen "religie organisatie"exclusief heeft , dus ook niet deze religie die geheel man made is.

Niet in het begin van deze oprichting werd het Gods Organisatie en ook niet later.

Ondanks alle pogingen en propaganda met enorme verspreiding van tijdschriften in honderden talen blijft het maar een man made religie afkomstig met ideeën uit de adventisten hoek 19de eeuw. De leden die vrijwillig alles gaven voor deze organisatie gaven in feite alles , inderdaad, alleen voor deze organisatie alleen......dat klink zuur maar het is niet iets anders.

Uw rechtvaardigheid gevoel is wel van belang want God kent uw harten en weet ook dat u niet alleen kan zijn en of aansluiting wilt hebben bij mensen en organisaties. God laat ook religies toe, organisaties, maatschappen en andere instellingen.

Het punt is dat de religie van "Jehova Getuigen" is niet uit God......

Jan Hoekstra

 

Onze video

Hierbij hoe wij erover denken

Het Wachttoren Genootschap haar onbetrouwbaarheid