Het naspeuren in God's boek de Bijbel is het ontmaskeren van God's Geheimen( Matheus 11:25)

Willibrordus van der Weide

Ben de bedenker van deze website. Op 09-05-1987 werd ik lid van Het Wachttoren Genootschap ofwel meer bekend als een "Jehova Getuige" geworden . Daarvoor was ik een geboren Rooms Katholiek.

De religie van Jehova's Getuigen was de enige in Friesland die het 1000 jarige Koninkrijk van God's  'actief verkondigde'. Met veel discipline en samenhorigheid was deze religie strak georganiseerd ook in Friesland. Ze vielen op door hun velddienst tochten, best wel indrukwekkend vond ik dat....en stoer. Geen van de kerken kon hun dat nadoen.

Door de hoge graad van samenhorigheid, onderwijs, discipline maar ook moed onttrokken de 'Jehova's Getuigen"in Friesland aan de algemene malaise van religies aldaar . Ze toonden veel compassie bij het opzoeken van mensen. Wat dreef hun aan om steeds terug te komen...

Kerken in Friesland kwamen in ieder geval nooit langs bij je thuis dan alleen maar om geld te vragen. Mensen houden van simpele tradities ook in Friesland. Mijn lokale Katholieke kerk was een koud gat die nooit iets gaf om mijn welzijn, ontwikkeling en hield alles in het mystieke. De sociale opgang met enige "Jehova's Getuigen" destijds erken ik nog als 'de hand van God' , die gebruik maakte van hun(denk ik).

Loyaliteit is belangrijk aan degene die je hielp maar ook ik moet God uiteindelijk meer gehoorzamen dan mensen en religies en zeker als dit ingaat op mijn geweten. Daarom moet ik als Maarten Luther zijn die ook veel te danken had aan zijn Katholieke Kerk destijds gezien zijn opleidingen.

Deze website is puur bedoeld om goede, minder goede en valse zaken aan de kaart te brengen aangaande mijn religie en Het Wachttoren Genootschap. Persoonlijk richt ik mij tot de Nederlandse tak.Aan het einde van deze website ziet u mijn GELOOFSZAKEN. Deze wijkt af van de leringen van Jehova's Getuigen , die ik eerst leerde in 1987, maar er zijn ook enige overeenkomsten. 

Het is zeker geen revanche om leden te schofferen maar te laten zien dat God niet met zich laat spotten. De Leiders van Het Wachttoren Genootschap zijn verantwoordelijkheid en ook de ouderlingen voor het verspreiden van zaken in de naam van God. Zijn deze vals , onjuist gebleken dan moeten we dit benoemen toch als juiste GETUIGE ? 

Zelf ben ik nooit uitgetreden uit deze religie wel zijn er vele pogingen gedaan om mij voor hun "rechtbank"te krijgen wegens vermeende afvalligheid. Omdat ze geen aanklacht(en) op papier willen zetten en ook geen verdediging of getuigen toelaten bij hun interne rechtbanken zie ik geen noodzaak om daar aanwezig te zijn in een zulk schijnproces.Hun rechters zijn vaak glazenwassers en niet opgeleiden die hun rechtbanken hoger inschatten dan de bevoegde rechters, rechtssysteem in Nederland en elders. 

Mijn visie is dat op de platte aarde van God alleen maar mensen komen te wonen volgens Psalm 37:11,29 en dat die hun volledige potentiaal kunnen gaan gebruiken dankzij het goddelijke onderwijs onder leiding van de straks regerende Koning(op aarde), Jezus van Nazareth. De gehele rode draad van de Bijbel is van het verloren aardse paradijs naar het herwonnen aardse paradijs. Hopelijk met u ! Plattelanders verenig u . Hou-zee

Heeft u vragen en opmerkingen ? schrijf mij op info@yellowagro.com 

Voel u welkom.

W.A. van der Weide

Hier sta ik voor als website maker

Mijn geloof zou dit ook spreken.

De aarde is Plat

De feiten goed gebracht in deze geleende video

Predikings veldtochten in centraal Oekraine......Met tweede van rechts, Galina Lem uit Lviv.

CONDIT Meststoffen draagt bij aan de aarde en haar vruchtbaarheid. In 2011-2014 werd ik aangevallen door Het Wachttoren Genootschap , afdeling legal affairs. Reden ? Promoten van God's Landbouw.