In 2010 bedacht .......vooruit ziende blik !

Glorie aan God op de biologische beurs in Duitsland ,2008

Landbouw en Het Wachttoren Genootschap

In het Boek Genesis 8:22 wordt gesproken over de jaarlijkse perioden dat zaaien en oogsten zal blijven bestaan op aarde. Reden genoeg om het RENTMEESTERSCHAP te omarmen mits we de aarde juist willen bewerken nu en onder leiding van het komende Koninkrijk Gods OP aarde.

Hoe staat Het Wachttoren Genootschap en haar Leiders hierin en wat lieten ze zien in hun daden en werken ?

Wist u dat Het Wachttoren Genootschap ook een "Valley Farms Corporation(Incorporated 1987) heeft met een President genaamd Charles J. Rice. Helaas heeft deze organisatie NIETS met landbouw te doen zag ik. Mission of hun is beschreven ;

Valley Farms Corporation is a religious organization formed to purchase, sell, or lease real property to support the needs of Jehovah’s Witnesses in the United States. The organization remits any income generated from the real property it owns to Watchtower Bible and Tract Society of New York, Inc. Main Address 900 Red Mills Rd Wallkill, NY 12589 USA.

Als een organisatie claimt dat het Gods organisatie zou zijn en dat ze de Ware Aanbidding herstelden sinds 1919 bij de "onzichtbare terug komst van Jezus"(volgens hun uitleg) dan mag je verwachten dat ze op het gebied van voedsel en landbouw veel kennis hebben en projecten ter bevordering hierin. Maar het tegendeel is waar, want.....

In de periode van 2008-2015 werkte ik actief aan het rentmeesterschap dankzij bodem vruchtbaarheid. CONDIT FERTILIZER was mijn uitvinding die ik produceerde in Oost Slowakije en daarmee de Glorie gaf aan God. Je zou denken dat het Genootschap hiermee geholpen was ? Neen, ze begonnen mij te "vervolgen" omdat mijn website geassocieerd zou zijn met hun religie.....boze brieven volgden (2011 en 2014) van hun LEGAL DEPARTMENT !

Ook nadat ik het Hoofdkantoor in Brooklyn belde destijds in 2008,2010 en 2011 bleek dat ze alleen enige tijd groentes verbouwden op de conventionele manier met kunstmest. Daarnaast slachten ze koeien .....en kippen. Het bleek dat ze ook helemaal geen interesse hadden in organische of duurzame landbouw ter glorie van de Schepper. Je merkte ook dat alles vanuit hun leiders komt en dat niemand een zelf initiatief had om woord in daad om te zetten. De Leiders, een groep van 7 en nu 8 mannen , hebben helemaal geen enkele voorstelling van landbouw en voedsel verbouwing. Ze claimen maar steeds dat dit niet belangrijk is en dat alleen het "prediken"belangrijk zou zijn(hun uitleg).Ouderlingen reageren alleen als papagaaien en hebben geen mening dan alleen deze 8 charlatants en valse profeten te volgen.

Het claimen van Gods organisatie ....maar een camping niveau laten zien in deze top-down organisatie was een hard gelag voor mij als liefhebber tot 2015.

Hoe dan ook het is mij meer dan duidelijk dat de leiders en hun leden NIET Gods volk zijn en dat deze religie in geheel 'man made' is en volgens hun statuut uit 1917 een 'business cooperatie' . Schrijnend hoe je wordt bedrogen.

U kan eens kijken naar mijn nieuwe website uit 2016 www.yellowagro.com

Het is duidelijk dat Het Wachttoren Genootschap GEEN kennis heeft van de landbouw en voedsel op aarde. God zal dan ook nooit gebruik maken van deze man made religie uiteraard.

W.A. van der Weide , November 2018

Heeft u vragen ?

info@yellowagro.com

 

 

De laatste brief van Het Wachttoren Genootschap aan mij

Grondmonster genomen uit de regio Urartu. De grond en bodem waaruit Adam kwam had zeker 80 elementen en 7-13 humus. Waar vinden wij nog een zulk kwaliteit.