Onze André is een oplichter welke werkt(e) voor de ESA/NASA en is een ingestudeerde acteur en atheïst.

NASA/ESA

Deze beide zogenaamde "space instituten" staan voor mij als het symbool van bedrog en misleiding in de huidige tijd en tijden. De Duivel zorgt voor opmerkelijke zaken door iets te beweren via mensen wat niet bestaat...

Elke keer als er iets komt van de NASA/ESA weet dan dat dit alleen maar show en bedrog is , waarom ? Uitgaande van de betrouwbaarheid van de Bijbel weten we al dat er GEEN universum is en dat we leven op de stationaire platte aarde.

Elk bericht vanuit de NASA/ESA is dus onbetrouwbaar ? Jawel.

U moet begrijpen dat men met hun enorme jaarlijkse budgetten en belangen de mens verder poogt te misleiden door het Helio Centrische model van Coopernicus te handhaven met prachtige berichten, fake video's en zogenaamde 'astronauten' verslagen. Ook hun Mars reisjes of voorheen Maan landingen waren niet meer dan Walt Disney.

Dat alle religies en ook Het Wachttoren Genootschap de NASA/ESA beelden(gefabriceerde) gebruiken zegt wel genoeg over het niveau. Het Wachttoren Genootschap doet dit bewust of onbewust, dat weet ik niet. Wel is met zekerheid te zeggen dat de aarde plat is en dat we leven binnen het Gewelf. 

Nog steeds zien we berichten op onze NOS dat er weer 'unieke'zaken en reisjes naar Mars zijn met veel gejuich ......laat u niet misleiden lieve mensen, ze gaan voort om u te bedriegen.

Onze Youtube Kanaal "Pure evangelie op de platte aarde"  laat genoeg bewijs zien voor mijn bewering(en). ONTWAAKT !

We geven u de tip om zelf onderzoek te doen en zaken te vergelijken zodat u zelf tot een conclusie komt. Laat u niet ringeloren door uw religie leiders. 

 

 

 

Oplichterij de maanreisjes

Niemand kan landen op de maan....