Kuipers een oplichter ? Jawel.

André Kuipers

Nederlander en bekend als 'Astronaut", werkzaam bij de ESA/NASA.

Voor mij is hij een beroeps acteur die de gehele Nederlandse volk bedriegt met zijn leugens over zijn verblijf op 400 km hoogte in een zogenaamnde ruimte schip met snelheden van 28.000/h , wat onmogelijk is. Zijn beweringen ook over het feit dat we maan auto's kunnen zien op de maan is al zo bedroevend. De maan staat op hooguit 4000 km is is al geen planeet op 330.000 km(volgens NASA/ESA)maar een hemel lichaam wat de Bijbel ook ons leert. 

Andre Kuipers uitgekozen om 'astronaut' te worden waar je niet voor kan leren !

Waarom liegt hij ? Een atheist die uitgekozen werd bij de NASA/ESA is altijd bereid om te liegen en zaken te verdraaien. Hij zorgt voor evolutie promotie en heeft samen met de andere 200(sinds 1961) zogenaamde opgeleide "astronauten" acteurs een grote bijdrage geleverd aan de enorme oplichting aan de mensheid. Mensen worden nou eenmaal door dit soort bedrog in een mind control gehouden door een bovenlaag die hierin grote belangen heeft.Kuipers kreeg bekendheid en onderscheidingen van Marc Rutte en Koning Willem Alexander van Nassau.

Persoonlijk heb ik samen met Jouke Elsinga een vier tal afleveringen besteedt op onze Youtube Kanaal ;  Andre Kuipers astronaut of acteur ( 4 delen )

Verder kan u via onze video's en www.thelollards.nl veel meer vinden over de NASA/ESA bedrog . Jaarlijks vloeit er naar de NASA een slordige 50 miljard USD en naar de ESA(Europese tak) een 5 Miljard EURO, waarvan een deel uit Nederland.