Oproep aan u !

Aan een ieder mens op aarde doe ik de oproep om zaken te onderzoeken die er toe doen. Geloof in God is altijd gebaseerd op nauwkeurige onderzoek met argumenten en bewijs . Hierin heb ik een hele lange weg gehad om vele zaken scherp of scherper te krijgen. Zelfs sommige gedachtegangen bleken bij mij , vroeger , onjuist dankzij aannames van anderen. Je kunt het ook misleiding noemen zonder dat je dit begreep. Mooie verpakkingen zeggen nog niets over de inhoud.....

De OPROEP aan leden van Het Wachttoren Genootschap is om jullie Leiders direct laten vallen als een baksteen. Het mag duidelijk zijn dat deze 7 of 8 mannen NOOIT zijn aangesteld door Jezus. Ze zijn bewezen leugenaars en valse profeten gebleken (Deut. hoofdstuk 18)Behoud geloof en stel uw vertrouwen niet in uw organisatie langer. Heb geen deel aan de werken van duisternis van uw Leiders. 

Mijn dank is aan de Ware God dat ik een zulk inzicht heb , dat wil ik graag met u delen. Het verlies van omgang van leden mag zuur zijn maar u kan niet op hun bouwen als ik weet dat er geen toekomst is met hun geneuzel. 

Jan Hoekstra