Weerlegging Generatie uitleg door Eric Wilson

Overlapping Generation uitvinding van David Splane debunked

Het Wachttoren Genootschap heeft een nieuwe doctrine bedacht toen de oude niet meer werkte....

Al deze mensen op de cover zijn reeds overleden. Van hoop naar wanhoop. Misleiding van Het Genootschap derhalve.

De Generatie die verloren ging

Het woordje "Generatie"is voor honderdduizenden wat oudere "Jehova's Getuigen" een bekend item. Het onderwijs van Het Genootschap beschreef tientallen jaren dat sinds 1914 er een generatie van 70-80 jaar zal zijn tot dat ze Armageddon zien(einde samenstel of wereldsysteem).

In 1994 werd er afscheid genomen van dit begrip maar zonder excuses aan haar leden . Recente uitleggingen van Het Bestuur is dat ze nu beweren dat het een "Overlapping Generatie"is geworden....ze gaan voort in hun eigen leugens derhalve.

U mag hierover uw eigen bedenkingen bij zetten ........maar het is duidelijk dat top claims over de tientallen jaren gewoon een leugen waren. Een ‘eye opener’ is ook wel dat van het begin af deze stelling onwaar was en nooit veranderde in "waarheid'  door nieuwe lichtflitsen aan de bestuurders. 

In de video hieronder zie je een Besturende Lichaam lid, David Splane een uitleg geven met een stokje hoe het nu wel zou moeten zijn. Hoe treurig moet dit wel niet zijn dat de leden dit maar weer moeten accepteren ? daarom spreek ik van camping niveau !

Jan Hoekstra, Bijbel onderzoeker

Overlap generatie

Deze video(niet van mij) laat zien de poging om de overlapping generatie uit te leggen aan de achterban. Laat u zich nog eens foppen ?

Overlapping generatie uitleg

Deze video is vooor fair use. Persoonlijk ben ik niet geassocieerd met deze persoon, gezien zijn vreemde manier van geloof en levens idee

De Generatie die ten onder ging

Prima video over de uitleg omtrent de verloren generatie en het "overlapping"idee later