De "Jehova's Getuigen"zusjes Williams staan ook bij Het Wachttoren Genootschap boven elke wet. Hun geld en media aandacht zijn welkom. Het is schrijnend dit armoedige gedrag.

Glamour "Jehova Getuigen"

In Friesland hebben we Marcus Bulterman en zijn vrouw Jolanda als glamour uithangbord voor Het Wachttoren Genootschap.

De regels binnen deze organisatie is erop gericht dat je vooral als man snel carrière maakt door functies te ambiëren anders ben je niet "goed bezig". Hierop staat voor elk lid druk en het te weinig doen voor de organisatie die dit uitlegt of je voor God zou werken.

Elk gedoopt lid , dat kan al vanaf 8 jaar oud bijvoorbeeld, kan worden ingezet voor de organisatie. Er bestaan in geheel geen werk contracten en alles is vrijwillig. Op de hoofd en bijkantoren van dit imperium zijn er mensen die vooraf gezond moeten zijn als ze daar komen te werken. Ze krijgen een bijlage maandelijks en mocht er iets voorvallen worden ze zonder reden eruit gezet zonder rechten of compensatie. Mensen die graag op kantoren willen werken maar een gezondheid probleem hadden vooraf worden geweigerd, bang dat men ziektekosten moet betalen voor hem of haar. 

Ook in deze religie zijn en waren er een aantal bekende glamour typen die dankzij hun beroemdheid Het Wachttoren Genootschap aan meer bekendheid bracht. Velen traden ook uit. Alleen al in de USA zijn er 1.1. miljoen "volgelingen"van Het Wachttoren Genootschap"op een bevolking van 300 miljoen.

Types als Prince , Michael Jackson ( en familie leden ) , Laryy Graham, Dwight D Eisenhower, Geri Holliwel, Michelle Rodriques, zusjes S.en V Williams en Naomi Campbell zijn bekendheden.

In Nederland zijn er wellicht niet zulke bekende persoonlijkheden maar we hebben wel het glamour en showtime couple Marcus en Jolanda Bulterman uit Witmarsum , een dorp 7 km van Bolsward, Friesland. Hun leven bestaat alleen maar te worden gezien binnen hun religie en daar buiten.

Wie de eersten willen zijn voor het Koninkrijk zullen altijd de laatste worden volgens Jezus zelf. Daarom zullen deze glamour "Jehova's Getuigen" uiteindelijk vanzelf in hun eigen misplaatste ijdelheid oplossen. 

Jan Hoekstra, Bijbel geleerde

Glamour members

Een aantal bekende JW's met hun gedragingen, wat uiteraard niets met Jezus te doen heeft.