De "Jehova's Getuigen"zusjes Williams staan ook bij Het Wachttoren Genootschap boven elke wet. Hun geld en media aandacht welkom. Het is schrijnend dat dit soort camping niveau gewoon hun gang mag gaan(zusjes Williams)

Glamour "Jehova Getuigen"

In Friesland hebben we Marcus Bulterman en zijn vrouw Jolanda als glamour uithangbord voor Het Wachttoren Genootschap. Hun niveau mag dan alles zeggend zijn over hun eigen ego gedrag.Apetrots in hun camping niveau..

Ook in deze religie zijn en waren er een aantal bekende glamour typen die dankzij hun beroemdheid Het Wachttoren Genootschap aan meer bekendheid bracht.Velen traden ook uit. Alleen al in de USA zijn er 1.1. miljoen "Jehova's Getuigen" op een bevolking van 300 miljoen ongeveer.  

Types als Prince , Michael Jackson ( en familie leden ) , Laryy Graham, Dwight D Eisenhower, Geri Holliwel, Michelle Rodriques, zusjes S.en V Williams en Naomi Campbell zijn bekendheden.

In Nederland zijn er wellicht niet zulke bekende persoonlijkheden maar we hebben wel het glamour en showtime couple Marcus en Jolanda Bulterman uit Witmarsum , een dorp 7 km van Bolsward, Friesland. Hun leven bestaat dan alleen maar worden gezien binnen hun religie en daar buiten.

Wie de eersten willen zijn voor het Koninkrijk zullen altijd de laatsten worden volgens Jezus zelf. Daarom zullen die glamour "Jehova's Getuigen" uiteindelijk vanzelf in hun ijdelheid oplossen. 

Heeft u vragen ?

info@yellowagro.com

W.A. van der Weide

 

 

Glamour members

Een aantal bekende JW's met hun gedragingen, wat uiteraard niets met Jezus te doen heeft.

Het show duo Marcus en Jolanda Bulterman uit Witmarsum. Ze hebben meer liefde voor hun eigen ego en uiterlijk dan liefde voor de Waarheid van God. We noemen dit ook wel surrogaat(nep) volgers van Jezus.