Grondig Getuigenis afleggen van God's Koninkrijk en de Waarheid over God's plannen is mijn ultieme doel ! de uwe ook ?

Aan de Jehova's Getuigen

Mijn oproep is aan alle leden van Het Wachttoren Genootschap die ook wel Jehova's Getuigen worden genoemd Friesland en elders.

Er zijn ongeveer 29.000 actieve leden in Nederland die allen profijt kunnen trekken van deze openbare website zonder pompeuze propaganda en kromme tenen gedoe.

Mis informatie en controle technieken besmeuren al jaren uw gedachtegang dankzij de zelfverkozen leiders uit Warwick. Heb goede redenen dat God deze acht leiders, die uw leven bepalen, nooit heeft aangesteld. Wie zijn ze in werkelijkheid en wat leiden ze in werkelijkheid ? Zijn het echte profeten en bestuurders van God of niet ? Hoe zit het met de uitleggingen en vele veranderingen ? Uitleg Bijbel teksten ? U zult vele verrassende positieve antwoorden vinden alhier. Neem rustig de tijd ervoor. 

Uw leven is namelijk afhankelijk van de echte informatie van God en de mens, Jezus. Dat het Wachttoren Genootschap zichzelf als Gods spreekbuis ziet is absurd als u begrijpt waarom God en Jezus zo niet zijn en werken.

Een kromme verwrongen evangelie is krom omdat men steeds moet veranderen daar het raamwerk onjuist is van het begin(Jan Hoekstra)

Er is veel te zeggen maar uw onderzoek naar "De Waarheid" het begint eerst als u dit tot God uitspreekt. De leden die reeds twijfelen aan hun religie willen uiteraard ook antwoorden "hoe verder" !  Zeker ook hierin krijgt u de antwoorden.

 

Jan Hoekstra

Misleiding

De naam van God is nooit opgedragen door God aan deze man made religie. Dat de naam Jehova is of Yahweh is niet bekend. In ieder geval zijn alle claims in de naam van God een illusie gebleken met deze religie......Het programmeren van leden en het controleren met "angst, verplichting en geweten" was het doel van Het Bestuur.