Agrarisch Front was de voorloper van Yellow Agro op de platte aarde

Duurzame Landbouw en Zuivel

De duurzame landbouw en zuivel kwam tot stand wanneer ik begreep dat bij het kaas maken de zijstroom "kaas-wei"een hoofdstroom was als voeding voor bodems.

In de periode 2008-2014 had ik een vereniging genaamd " New World Agriculture" in het land Georgie. Het was opmerkelijk dat Het Wachttoren Genootschap geen enkel moraal toonde naar dit en zelfs mij vervolgde voor 'inbreuk" op copy rights volgens hun. Dit had betrekkening op mijn website www.condit-energy.org (reeds weggehaald) en nu vervangen door www.yellowagro.com

Het Wachttoren Genootschap heeft een hele slechte reputatie aangaande landbouw van God , en laat geen twijfel zien om anderen snel te vervolgen die juist Het Rentmeesterschap motiveren .

Nogmaals de 8 Leiders uit Warwick spreken nonsens over landbouw en voedsel verbouwing op de aarde. Ze claimen zelf dat ze naar een hemel gaan ....wat ook al een zulk leugen is en trachten u te verhinderen om op aarde onder het Koninkrijk te komen wonen. Het roepen door Het Genootschap met loyaal aan "Jehova" is niet meer dan loyaal zijn aan de man made  Wachtoren Genootschap alleen......

De naam "Jehova's Getuigen"  laat blijken dat u zou getuigen van de Ware God maar de realiteit is dat u dat niet doet . Misleiding ook gezien hun propaganda technieken en het vervolgen van personen die anders denkend zijn of dichter bij God kwamen. God doorziet elk persoon , dat is gunstig.

Gaat uit van hen, deze 8 valse profeten leiders !

Heeft u vragen ?

info@yellowagro.com

W.A. van der Weide