Waarom het Bestuur niet te vertrouwen is

Waarom het Bestuur loyaliteit eist en leden uitsluiten die vragen hebben of terechte kritiek hebben op valse leerstellingen en mis management. Er is geen openbare mogelijkheid en uw leven ligt in de handen van een paar mannen uit Warwick.

Loyaal aan Jehova ?

Loyaal aan Jehova is een typische uitspraak van Het Wachttoren Genootschap. Voor de leden is het vaak dat ze denken dat ze loyaal(er) aan God moeten zijn. Is dit onredelijk?  Nou als dat zo was om graag loyaal aan God te zijn dan zou dit ook oprecht moeten zijn en met volledige waarheid.

De uitspraak van de 8 Leiders van Het Wachttoren Genootschap betreffende de oproepen om loyaal aan Jehova te zijn is alleen maar gebaseerd op het feit dat leden gehoorzaam aan Het Wachttoren Genootschap moeten zijn.

Het wachttoren genootschap is niet meer dan een man made religie waarbij God en de mens Jezus niets te doen hebben.

Omdat God en Jezus NIETS te doen hebben met Het Wachttoren Genootschap of religie kunt u nu begrijpen dat hun oproepen holle vaten waren en zijn. Probeer dit te begrijpen en bevrijdt uzelf uit deze gijzeling. Behoudt het goede en gaat uit hun midden vandaan....

Jan Hoekstra