Homofiele zaken.

Het Wachttoren Genootschap promoot reeds vanaf hun bestaan , rond 1879, de gedachte dat het huwelijk bestaat uit een man en een vrouw. Nou is dit niet uniek want nog vele religies hanteren deze principe al hebben de meesten van hen veel water bij de wijn gedaan. Want.........tegenwoordig laat de wet toe dat ook mannen met mannen en vrouwen met vrouwen kunnen trouwen, zelfs in kerken !

De mensen hebben een eigen keus totdat Jezus terug komt op aarde, en we begrijpen dat er vele religies en leefvormen zijn momenteel. God liet dat toe zoals hij Satan ook toeliet om mensen te manipuleren .

Als website maker ondersteun ik de zienswijze van Het Wachttoren Genootschap omtrent het huwelijk , dat dit door God alleen is ingesteld. Het erop nahouden van praktische homofiele praktijken keur ik af en ook het huwelijk van mannen met elkaar en vrouwen met elkaar.

Zal een filmpje tonen hieronder waar ik het helemaal mee eens ben alleen niet de voorwaarden om in een paradijs te komen op aarde. Dat is aan Jezus en niet aan Het Wachttoren Genootschap die er een verwrongen evangelie op na houdt en claims doen die niet of nooit van God waren.

De huwelijken van Jehova Getuigen onderling zijn ook niet samen met God maar op basis van een regel van God alleen. De leden hun religie heeft niets met God te doen en Jezus de mens ondanks dat ze dit wel claimen... 

Jan Hoekstra, Bijbel onderzoeker

Goed filmpje !

Dit filmpje geeft een juist standpunt omtrent homofielen en hun praktijken