Jehova's getuigten in de Rechtbank. Het Wachttoren Genootschap uit de USA kreeg een gevoelige klap. in het midden(uiteraard) een Besturende Lid. Deze foto was nog voor de uitspraak en velen hadden schijnbaar goede hoop. De arme Russische leden leven vooral in armoede terwijl Het Bestuur in weelde kan leven.

Rusland en Jehova's Getuigen

Ongeveer een miljoen brieven gingen naar Rusland wat voor veel overlast zorgde bij de Post, sommige mensen kregen hun medicijnen niet op tijd.

https://www.jw.org/nl/nieuws/persberichten/per-regio/rusland/confisqueert-voormalig-bijkantoor/

https://download-a.akamaihd.net/files/content_assets/38/702018141_O_cnt_1_r720P.mp4

De afgelopen jaren heeft Het Wachttoren Genootschap gevoelige klappen gehad in Rusland. Zo is het bijkantoor op 10 hectare geconfisceerd door de Russische Staat.

Opmerkelijk is dat de leden altijd propaganda informatie krijgen en nooit het hele verhaal of het verhaal van beide zijden. Inspraak is er niet en dialoog al helemaal niet. Vragen worden nooit beantwoordt of als "kritiek" bezien waarop vervolging komt. Het Wachttoren Genootschap is een dictatuur zoals Rusland dat ook is.

Opmerkelijk is dat dit enorme Bijkantoor "gratis"  is gebouwd door vooral Russische en Russisch sprekende vrijwilligers en hun geld. In het jaar 2000 of 2007(weet het niet meer zeker) heeft het Russische deel-afdeling van Jehova's getuigen alles " gratis" als een GIFT overgedragen aan het Hoofdkantoor in Warwick ( New York ).Uiteraard gaat zo iets niet "vrijwillig" maar is dat een eis.

Ondanks dat het Hoofdkantoor te Amerika tot 2016 een 3 miljoen in USD betaalde aan belastingen aan Rusland werden zij, Het wachttoren Genootschap, afgestraft met een confiscatie. Dat geldt ook voor Koninkrijkzalen die in bezit zijn van Amerika. 

Uiteraard is vrijheid van mening en geloof in landen als Rusland niet bepaalt begrijpelijk maar de handelswijze van Het Wachttoren Genootschap is ook al verre van zuiver te noemen los van allerhande valse predicties en misleidende onderwijs in de "naam van God" .

Persoonlijk heb ik nog bijgedragen aan de bouw van grote bijkantoren in de stad Lviv en daarbuiten. Oekraine was het land waar ik woonde van 1993-1996. Ook daar zijn alle gebouwen en bijkantoren nu in bezit van .......jawel.......het Hoofdkantoor in Amerika. Alles werd gebouwd door vrijwilligers en vaak met behulp van hun materialen, materieel en geld. Niemand kan iets claimen want alles is nu in bezit van Amerika en het Hoofdkantoor in Warwick waar alle miljarden aan bezittingen zijn.Persoonlijk heb ik met anderen duizende USD gestort voor het bouwen van een kantoor complex en de aanschaf van twee auto's. Nog maar niet te spreken over de energie, tijd en geld gespendeerd aan lokale hulp van vaak "straat arme leden" begin jaren negentig. 

Er circuleren enige Youtube Video's met "broeders" die zeggen dat V. Putin, de President van Rusland in het ravijn zal storten omdat hij tegen " Jehova" aan het vechten is. Hysterische "broeders" die zelf misleid zijn is mijn mening. Ook de "brief actie" wereldwijd van Jehova's Getuigen zorgde voor de benodigde " olie op vuur"  en had een averrechts effect. Heb al eens aangegeven dat een zulke actie zinloos is, de reacties waren agressief en hysterisch naar mij toe. De Leiders zijn volledig schuldig aan misleiding en het beliegen van hun leden is mijn antwoordt hierop.

Tijd om afscheid te nemen van onze 8 zelfverkozen Leiders !

Heeft u vragen ?

info@yellowagro.com

W.A. van der Weide

 

Letters to Russia

Dennis Christensen van Denemarken zit sinds 2017 in de gevangenis in Rusland als Jehova's Getuigen. Door zijn geloof in zijn Leiders zal hij niet begrijpen dat hij gewoon op het verkeerde been is gezet. Uiteraard kan ik Rusland en het rechtssysteem ook niet erg serieus nemen.

Het Wachttoren Genootschap huurde deze advocaten in om hun onroerendgoed te redden in Rusland. Mark Sanderson is een loid van Het Besturende lichaam(zie Mark Sanderson Pagina)