Waarom het Bestuur niet te vertrouwen is

Prima uitleg waarom we als gelovigen God meer moeten gehoorzamen dan een Bestuur.

David Splane en zijn beroemde uitleg over een "overlap generatie"

 

David Splane een lid van Het Bestuur kwam in 2015 met zijn "beroemde" uitleg over een overlap generatie. 

Voor de wat oudere leden van Het Wachttoren Genootschap was een GENERATIE van 70-80 jaar tientallen jaren het uitgangpunt met Psalm 90:2 als aangehaalde tekst. In de jaren zeventig en tachtig was de GENERATIE een beroemde aanhaling in de Prediking . Ook ik werd hiermee besmet in 1986-1987. Omdat deze uitleg in geheel niet uitkwam werd er weer iets nieuws bedacht.

U kan uiterarad zelf ook wel begrijpen dat er nergens een "overlap generatie" bestaat vanuit de Bijbel. Zelf denk ik dat 1914 een valse datum is en niet het bewijs is van "de laatste dagen" en Jezus hemelse regering. Hoe dan ook Het Wachttoren Genootschap zal NOOIT hun eigen falen laten zien en onzin.

OVERLAP GENERATIE is totale ONZIN !  Wederom weer een poging om leden te manipuleren.

Vanaf 1890-1927-1951-1975-2000-2010 en 2015 zijn er al 6 generatie uitleggingen geweest.

Als we eens eerlijk kijken in de Bijbel dan ziet u in Matheus 24:34 "generatie" staan maar bekijkt u de context dan staat er vanaf vers 29 ; 

29  Onmiddellijk na de verdrukking van die periode zal de zon worden verduisterd+ en zal de maan geen licht meer geven. De sterren zullen uit de hemel vallen en de hemelse krachten zullen worden geschud.+ 30  Dan zal het teken van de Mensenzoon aan de hemel verschijnen en zullen alle volken* op aarde zich van verdriet op de borst slaan.+ Ze zullen de Mensenzoon+ op de wolken van de hemel zien komen met kracht en grote majesteit.*+ 31  En hij zal zijn engelen onder luid trompetgeschal eropuit sturen om zijn uitverkorenen bijeen te brengen uit de vier windstreken, van het ene uiteinde van de hemel tot het andere.+32  Leer de volgende les van de vijgenboom: als de nieuwe takken uitlopen en er blaadjes aan komen, weet je dat het bijna zomer is.+33  Zo weten jullie ook, als jullie al die dingen zien, dat hij voor de deur staat.+ 34  Ik verzeker jullie dat deze generatie niet zal verdwijnen voordat al die dingen gebeuren. 35  Hemel en aarde zullen verdwijnen, maar mijn woorden zullen nooit verdwijnen.

U ziet dat de Grote Verdrukking daar is en die is er nog niet , dus is de hele uitleg van de "generatie" door David Splane het zoveelste bewijs van hun bedrieglijke falen.

Tijd om u niet langer te laten foppen of wilt u toch nog geloven dat de nieuwste uitleg opnieuw van God was ?  Gebruik uw gezond verstand lieve mensen.

Jan Hoekstra

 

 

 

Totale onzin van David Splane

David Splane en zijn nonsens

De "generatie" betekent alleen maar de gemeenschap in Satan zijn systeem.

Uitleg

Deze video is zonder toestemming gebruikt doo mij als Fair Use