Georgia Branch Committee: Wayne Tomchuk, Levani Kopaliani, Joni Shalamberidze, Michael E. Jones

Tbilisi en mijn "Uitsluiting"

Tussen 2011 en 2015 was ik grotendeels verbonden aan de Gemeente van Jehova's Getuigen te Tbilisi, Georgie. Daarvoor was ik verbonden aan een Gemeente in Slowakije, Michalovce tussen 2008-2011.

Ergens in 2017 of 2018 hebben ze , een paar "ouderlingen" mij in verstek veroordeelt en mij disfellowshipped ofwel ge-excommuniceerd als "Jehova's getuige" . Men poogde in 2015-2017 zowel in Nederland als in Georgie mij te bellen om te verschijnen in het schijnproces(rechtbank) van hun omdat ik het onderwijs van hun bekritiseerde. Omdat ik niet aan hun wensen voldeed(zie UITSLUITING, RECHTBANK, DISCRIMINATIE Pagina's op deze website)werd ik bij verstek veroordeelt.

Op 28-12-2018 ben ik persoonlijk naar het fliaal gestapt in Tbilisi, Georgie en sprak ik met de filiaal houder Michael E. Jones van de USA. Hij liet me bij de ingangs poort buiten staan in de kou. Een minuut of 20 hebben we gesproken en hij zei dat ik was uitgesloten op basis van "kritiek" op het onderwijs van Het Wachttoren Genootschap. Volgens hem mocht ik in "beroep" gaan tegen de beslissing die NOOIT op papier is en komt ! Opmerkelijk is dat ze pas iemand kunnen uitsluiten als hij geen berouw heeft over zijn zondes........

Een week later ben ik gewoon naar een Koninkrijkzaal gegaan op een zondag waar Michael E. Jones ook was en Wayne Tomchuk o.m. Na afloop wilde men met mij spreken, waar ik uiteindelijk ook voor kwam, dat ontaarde in hun camping niveau. Men "sluit"uit omdat ik niet LOYAAL ben aan hun Leiders uit Warwick.....dat is alles. De cherry picking text was Hebr. 13:7 en dat is het dan, niets op papier uiteraard. Dit soort dramatische camping niveau van handelen laat ook wel zien wat het werkelijke niveau is van deze religie helaas.

2019

Heeft u vragen ?

info@yellowagro.com

W.A. van der Weide

 

Tbilisi, alle gebouwen zijn gebouwd en grotendeels betaald door lokale leden en overgedragen aan "Jehova" wat betekent in de praktijk gratis weggegeven aan Het Wachttoren Genootschap in de USA. Die zijn de wettige eigenaar !Die kunnen beheren en eventueel verkopen.Leden kunnen zich nergens op beroepen, alles wat ze doen voor Het Wachttoren Genootschap is vrijwillig zonder overeenkomsten en arbeids contracten.

2018 , Stephen Lett komt op bezoek als Besturend Lichaam lid. Volle sporthal in Tbilisi.

Stephen Lett , van Het Wachttoren Genootschap besturende lichaam in Tbilisi. 2018