Je eigen religie testen is dat mogelijk ?

We zien een video van een Jehova Getuigen die zijn eigen religie ging testen. De uitkomst is verrassend voor leden, maar eigenlijk ook triest.

Religie onder mijn Vergrootglas

Het Wachttoren Genootschap wordt onder mijn Vergrootglas gelegd sinds 2014. Omdat ik als Jehova's Getuige geprogrammeerd was kon ik niet onderwijs vanuit de Leiders onderscheiden. Omdat er vele zaken voor mij onlogisch waren in de landen die ik bezocht was ik te bezorgd omtrent het zeer lage niveau van de leden en hun gebrek aan eigen kritisch denken. Het woordje dialoog bestond niet en bijzondere ontdekkingen uit Gods Woord werden snel de kiem in gesmoord met de mededeling ' wacht op Jehova' ....

Het parool dat de leiders alles wel even voorkauwen aan de leden is het maken van robots, papegaaien en geprogrammeerde mensen. Mind-control dus.

Het is daarom ook tijd geworden sinds 2014 om van tijd tot tijd de vele valse zaken aan het licht te brengen. De gevolgen die dat heeft voor mij is dat de massa van de leden gewoon in hun programma blijven of bleven met hun redenen. Uiteraard moet ik God hoger inslaan dan een paar Leiders van een religie, zodoende heb ik genoeg redenen om de Leiders van deze religie als valse profeten te bezien en te veroordelen.

Opmerkelijk is dat Het Wachttoren Genootschap en hun propaganda vaak over Mozes hebben die in de naam van God alles deed. De verschillende leiders hebben over de laatste 120 jaar zoveel claims gedaan waarvan niets klopte......dus is de vraag wat hebben zij met Mozes te doen in vergelijk ? NIETS.

Volgens mijn mening is dat ze helemaal niet zijn aangesteld door de Ware God gezien hun uitkomsten. Wanneer leden terechte kritiek hebben tegen de huidige leiders of vroeger worden ze hoe dan ook 'uitgesloten' van deze religie met het verhaal 'afvallige' , te triest voor woorden dat u nog opgesloten zit in deze nutteloze gijzeling.

Onder de Loep leggen legt alles bloot. Ef. 5:10-15 

Johannes Hoekstra