Loyaal zijn aan Het Bestuur...

Het Wachttoren Genootschap EIST dat alle leden LOYAAL moeten zijn aan degene die de Leiding hebben in deze religie. Ze halen daarbij vaak een Bijbel tekst aan om hun legimiteit te verklaren in Hebr. 13:7 . Hoe dan ook de meeste leden die nog maar net studie hadden en gedoopt werden hebben geen idee hiervan. Bij het ONTWAKEN van leden dat deze religie toch niet van God is of gewoonweg vele zaken vals brengen komt het gedonder.

U mening wordt niet op prijs gesteld en u wordt direct verraden om u aan te melden bij de zogenaamde "ouderlingen" die het beleid van hun Leiders uitvoeren.

Persoonlijk hebben ze mij ook UITGESLOTEN van hun religie omdat ze zeggen dat ik in opstand kwam tegen Het Bestuur. Ik was niet loyaal aan hun en het niet eens met vele doctrines en hun gedragingen. Dat klopt.

Maar ben ik dan niet LOYAAL aan God en Jezus omdat ik Het Bestuur aanpak  ? Zeker dien ik mijn best te doen om loyaal aan God en Jezus te blijven juist afstand te doen van die leugenaars uit Warwick die hun zelf noemen " trouwe en beleidvolle slaaf" wat gewoon een farce is en was.Het Bestuur was NOOIT aangesteld door God en Jezus.

In 2013 schreef Het Bestuur dat zij bestaan uit een aantal mannen die "de Beleidvolle Slaaf" klasse vormen en iedereen die lid is van Het Wachttoren Genootschap MOET hun loyaal zijn in een leven-of-dood beslissing in uw leven. Ze schrijven in WT 02-2017,Pagina 26 Par. 12(zelfde bestuur) dat ze niet onfeilbaar zijn en fouten maken in doctrines ook. Wat ?? U leest het goed ze draaien wederom ....maar als u Het Bestuur in twijfel neemt wordt u net als ik UITGESLOTEN. Het zelfde bestuur nu, vroeger en in de tijd van Rutherford bepaalt uw leven binnen deze organisatie. Alle miskleuns daarin zou u vertrouwen in moeten stellen ? Uiterard niet, u kan alleen maar Jezus geloven en vertrouwen die in vertrouwen werd gesteld door Jehovah God, niemand anders ! 

TIp voor u !  Laat deze 7-8 mannen direct vallen(Psalm 146:3,4) en vertrouw op God en Jezus voor uw leven, redding en gezondheid.

Heeft u vragen ?

info@yellowagro.com

W.A. van der Weide