Micha 6:8 een nieuwe fraude

Het Wachttoren Genootschap is een "meester" om Bijbel teksten te verdraaien. Opmerkelijk dat hun nieuwste "Bijbel vertaling" uit 2013 opmerkelijke veranderingen zijn gekomen die het voordeel van hun doctrines moeten "ondersteunen" met hun vertaalde Bijbel teksten.

Laten we eens kijken in hun oudere versie van de Nieuwe Wereld Vertaling(Herziene uitgave 1992). Er staat in Micha 6:8 " Hij heeft u verteld, o aardse mens, wat goed is. En wat vraagt Jehova van u terug dan gerechtigheid te oefenen en goedheid lief te hebben en bescheiden te wandelen met uw God?" 

Nu gaan we naar de nieuwste uitgave uit 2013 waar staat op de website van www.jw.org 

" Hij heeft jou, mens, verteld wat goed is. En wat verlangt Jehova van je?Niets anders dan recht te doen loyaliteit te koesteren en bescheiden te wandelen met je God!" 

We zien nu dat het woordje " Loyaal of Loyaliteit" wordt genoemd en dat is om Het Bestuur te dekken . Waarom ? Iedere lid die niet loyaal is aan Het bestuur wordt hoe dan ook UITGESLOTEN en eruit gegooid met alle consequenties voor u.

Het Besturende Lichaam zijn een stelletjes leugenaars want ook in de nieuwe uitgave van hun Bijbel staat er in de grondtekst geen "loyaal" woord.

Het Wachttoren Genootschap gebruikt dus "cherry picking" wat in het Nederlands betekent " krenten uit de pap halen.

Jan Hoekstra