Geheel rechts ziet u de man zitten die Jan Hoekstra UITSLOOT op basis van deloyaal zijn aan Het Bestuur. Deze religie claimt God te vertegenwoordigen maar is een Cult gebleken met een zeer vieze agenda naar God en Jezus toe.We kunnen zeggen dat het agenten , huichelaars en papegaaien zijn voor het Hoofd Bestuur.

Michael E. Jones , Tbilisi Georgia

Het Wachttoren Genootschap heeft reeds jarenlang haar filiaal manager Michael Jones in Tbilisi, Georgië. Hij is een uitvoerder voor Het Besturende Lichaam in dit land waar ik woonde tussen 2011-2015. Een redelijke simpele persoon met een alleraardigste vrouw uit de USA. 

Op 30-12-2018 en 06-01-2019 trof ik deze filiaal manager uit de USA voor de laatste maal.

Deze man is een papegaai uitvoerder voor de Leiding uit Warwick. Hij heeft zijn functie, inkomen en respect te danken aan zijn religie. Deze man vertegenwoordigd niet God en Jezus maar een aantal mensen(Psalm 146:3,4) die koste wat koste hun macht willen behouden. Hun manieren van macht uitvoeren is puur gericht op gijzeling van leden. Ook werkt de USA ambassade samen met deze religie is gebleken uit verslagen. Alle onroerend goed die deze organisatie laat bouwen of verbouwen wordt vakkundig overgeschreven op naam van het Hoofd Kantoor te USA.

De leden mogen tijdelijk genieten van hun onderkomen die ze zelf mogen bouwen en deels betalen met hun laatste geld. Daarna kunnen ze huur gaan betalen en onkosten. Zo worden alle onroerend goed stukken gefinancierd.

Werkers op filialen die ook wel "bijkantoren"of "bethel' worden genoemd is allemaal op basis van vrijwilligheid. Sommige krijgen een maandelijkse vergoeding. Bij eventuele discussies of overbodigheid staat u snel op straat en is er geen enkele compensatie. Dus zorg ervoor als u daar komt te werken dat u altijd een plek terug hebt in de maatschappij. Uw vrienden van uw religie verlaten u direct wanneer u niet aan de regels houdt binnen het Wachttoren Genootschap. Erg lastig voor mensen die uittreden ook.

Jan Hoekstra