Geheel rechts ziet u de man zitten die Jan Hoekstra UITSLOOT op basis van deloyaal zijn aan Het Bestuur. Deze religie claimt God te vertegenwoordigen maar is een Cult gebleken met een zeer vieze agenda naar God en Jezus toe.We kunnen zeggen dat het huichelaars zijn en papegaaien voor het Hoofd Bestuur.

Michael E. Jones , Filial Manager Tbilisi

Het Wachttoren Genootschap heeft reeds jarenlang haar filiaal manager Michael Jones in Tbilisi, Georgie. Hij is de uitvoerder voor Het Besturende Lichaam in dit land waar ik woonde tussen 2011-2015. Hij is de man die ervoor zorgde dat ik werd UITGELOTEN op basis van deloyaliteit aan Het Besturende Lichaam en het bekritiseren ervan. De Bijbelse reden die hij aanvoerde was Hebreeen 13:7 .

Dat was de eerste eeuw waarin oudere mannen in hun geloof nagevolgt werden maar niet verteld werd dat ons leven in hun handen moesten geven of alle vertrouwen.Het Wachttoren Genootschap en haar Leiders hebben in mijn opinie NIETS met Jezus te maken of zijn door Jezus erkend als zijn vertegenwoordiging op aarde nu.

Op 30-12-2018 en 06-01-2019 trof ik deze filiaal manager uit de USA. Hij wilde niet per brief verklaren wat de aanklacht was, wilde niet op papier zeggen wat de uitslag was en zei alleen dat ik UITGESLOTEN was op basis van deloyaal aan Het Bestuur.

Dat noemen ze in Amerika een " Kangaroe Rechtzitting" ofwel een "Schijn-proces" .

Deze man is een papegaai uitvoerder voor de Leiding uit Warwick. Hij heeft zijn functie, inkomen en respect te danken aan zijn religie. Deze man vertegenwoordigd niet God en Jezus maar een aantal mensen(Psalm 146:3,4) die koste wat koste hun macht willen behouden. Hun manieren van macht uitvoeren is puur gericht op gijzeling van leden.

Jan Hoekstra